Questo articolo è disponibile anche in: Italian

25 Dicembre 2016

Natale in famiglia, atmosfera cordiale, vecchi e nuovi sapori, un buon vino ed un camino. Chi vorrebbe di più ? Noi del Salice Blu vi auguriamo buone feste e speriamo di avervi seduti ai nostri tavoli per vivere insieme la magia del Natale.

Christmas lunch menu 25 December 2016 (dalle ore 12:30)

-Scottish salmon Tartare and Caramelized pineapple
-“Colinetta”Salami flavored with raspberries and celeriac-frosted
-Sauté foie gras with Porto

*******
-Ravioli with potato cream and Local cheese with saffron made in our bellagio garden

*******
-Risotto with artichokes and Red prawns

********
-The best of Lake Como fish flavoured with local herbs and orange

*******
-Cherry Sorbet

*******

-Capon typical Christmas meat preparation with its filling and selection of vegetables

*******

-Small panettone of chef Luigi with Tahiti Vanilla sauce

-Espresso coffee
-Mineral water

€60.00 wine not included
€ 70.00 including wine