25 Dicembre 2017

Natale in famiglia, atmosfera cordiale, vecchi e nuovi sapori, un buon vino ed un camino. Chi vorrebbe di più ? Noi del Salice Blu vi auguriamo buone feste e speriamo di avervi seduti ai nostri tavoli per vivere insieme la magia del Natale.

Christmas lunch menu 25 December 2017   (from 12:30 pm)

-Scottish salmon tartare with pumpkin ice-cream and vanilla salt
-Lake sardines with balsamic emulsion
-Sauté foie gras with Porto                                                                                                                                       -Fresh avocado salad lighly smoked

*******
-Ravioli with celery and topinanbur with carrots emulsion

*******
-Risotto with thyme and lemon with local cheese

********
-Stuffed calamari with pistachio and purple potatoes emulsion

*******
-Cherry Sorbet

*******

-Capon typical Christmas meat preparation with its filling and selection of vegetables

*******

-Small panettone of chef Luigi with Tahiti Vanilla sauce

-Espresso coffee
-Mineral water

€70.00 wine not included
€ 80.00 including wine selection